Go to Homepage

Name
Vis menu
Top billede
Forside » Om Bevola » Om Bevola gruppen

Om Bevola gruppen

Bevola har siden sin etablering i 1968, gennemgået en række faser og er i dag en moderne og økonomisk solid virksomhed. Bevola er ejet af Grønbech Holding.

Medarbejderne er Bevolas største aktiv. Kombinationen af dygtige medarbejdere, markedets bredeste produktsortiment, de fleksible produktionsfaciliteter og det globale indkøbskoncept, gør os til markedets mest attraktive og fleksible samarbejdspartner.

Stærk nordisk platform

Bevola har igennem mange år oparbejdet branchens stærkeste nordiske platform. Bevola har lagt krisen bag sig og er igen i positiv vækst. Vi ser en stigende interesse fra vores kunder, at man ønsker færre leverandører, øget effektivitet, mere ensartet produktion samt mere tid og fokus på opsøgende kundearbejde. Ydermere er Bevola i gang med at arbejde sig ind på nærmarkederne i Europa, hvor vi med glæde kan konstatere, at vi er konkurrencedygtige, med selv de største udbydere.

 

Kontakt os for at høre mere - Vil du høre mere om vores produkter

 

 

og bliv beriget med nyttigt viden!

 

BevoNac.dk

Bevola har sit helt eget akselunivers på www.bevonac.dk >

Værktøjskasse

Bevola producerer værktøjskasser i markedets bedste og bredeste materialevalg og lige efter dit behov >

Finér

Bevola leverer totalløsninger med bearbejdning og montering på vores topmoderne produktionsfaciliteter i Ringsted >

 • Gode tilbud - spar helt op til 80%

  Vi rydder løbende op, og her kan du gøre en god handel. Hold øje med "Gode tilbud" - det er først-til-mølle og tilbuddene gælder kun så længe lager haves.
  Gå til "Gode tilbud" >
 • BevoParts: Eftermarkedet

  Bevola går ind på eftermarkedet. I forbindelse med BevoNac opstod behovet for et eftermarkedskoncept som kunne matche kvalitetsniveauet på Bevolas aksler. Dette eftermarkedskoncept ser nu dagens lys som BevoParts >
  BevoParts >
 • NYHED: BevoGrip

  Med BevoGrip sandstrøer monteret på lastbilen er det muligt at køre sikrere og mere effektivt i glat føre >
  NYHED: BevoGrip >