Go to Homepage

Name
Vis menu
Top billede
Forside » Om Bevola » Om Bevola Danmark

Om Bevola Danmark

Bevola Danmark er ansvarlig for, at vores danske kunder får den bedste behandling i branchen, hvad angår rådgivning, sagsbehandling og øget konkurrenceevne.

Bevola Danmarks dygtige medarbejdere, gør hver dag deres yderste for at sikre den højeste leveringssikkerhed og de bedste løsninger.

Danskejet og stærk

Bevola er en danskejet virksomhed, der evner at konkurrere med de største spillere i udlandet, det er godt for os, vores kunder og det danske samfund.

Hvad kan vi

Bevolas sammensætning af egne produkter der produceres globalt, vores fleksible produktion og en række kvalitetsagenturer, sikrer at Bevola leverer den bedste og mest fleksible løsning, når det gælder produkter og logistik.

Vi er mere end blot produkter

Vi fokuserer ikke kun på produkter - men på hele forretningen. Vi ved, at et samarbejde om fremtidens løsninger, er vigtige for den fælles succes. Men succesen skal give kontante gevinster, gennem værditilvækst og øget lønsomhed. Nøgleord som lav vægt, høj kvalitet, sikkerhed og ikke mindst klimaet, er vigtige parametre for Bevola.

Mere dialog

Er man interesseret i at blive udfordret, til en uforpligtende og spændende dialog om nye muligheder, besparelser og bedre bundlinje, så ring.

Kontakt os for at høre mere - Vil du høre mere om vores produkter

 

 

og bliv beriget med nyttigt viden!

 

BevoNac.dk

Bevola har sit helt eget akselunivers på www.bevonac.dk >

Værktøjskasse

Bevola producerer værktøjskasser i markedets bedste og bredeste materialevalg og lige efter dit behov >

Finér

Bevola leverer totalløsninger med bearbejdning og montering på vores topmoderne produktionsfaciliteter i Ringsted >

 • Gode tilbud - spar helt op til 80%

  Vi rydder løbende op, og her kan du gøre en god handel. Hold øje med "Gode tilbud" - det er først-til-mølle og tilbuddene gælder kun så længe lager haves.
  Gå til "Gode tilbud" >
 • BevoParts: Eftermarkedet

  Bevola går ind på eftermarkedet. I forbindelse med BevoNac opstod behovet for et eftermarkedskoncept som kunne matche kvalitetsniveauet på Bevolas aksler. Dette eftermarkedskoncept ser nu dagens lys som BevoParts >
  BevoParts >
 • NYHED: BevoGrip

  Med BevoGrip sandstrøer monteret på lastbilen er det muligt at køre sikrere og mere effektivt i glat føre >
  NYHED: BevoGrip >