Go to Homepage

Name
Vis menu
Top billede
Forside » Om Bevola » Historien

Historien

Historien om Bevolas ejer, Grønbech og Sønner gruppen, vidner om en helt utrolig stabilitet, der blev grundlagt helt tilbage i året 1828.

Historien i en tidslinje - Klik for større billede

Den danske koncern Grønbech og Sønner har i næsten 200 år stået for udvikling, vækst, forandring og frem for alt stabilitet. Med denne stabilitet i ryggen står Bevola stærkt i fremtidens konkurrence.

Der var engang...

Bevola har gennem mere end 40 år oparbejdet en betydelig kompetence- og konkurrencekraft. For mere end 40 år siden startede Bent og Ole virksomheden, deraf navnet Bevola. Virksomheden startede med at sælge hængsler og beslag men udviklede sig hurtig til at omhandle opbygningsmaterialer til transportmateriel. Bevola voksede senere ud over grænserne og blev en international leverandør. I 1999 solgte ejerne virksomheden til Grønbech og Sønner A/S.

Hvorfor købe Bevola?

Grønbech og Sønner A/S havde en division, der forhandlede alt under chassisrammen - aksler, bremser og luftsystemer og med købet af Bevola så man muligheden for at skabe en totalforretning. I slutningen af 1999 overtog Grønbech og Sønner A/S derfor Bevola og herefter gennemgik Bevola en række faser.

Kontakt os for at høre mere - Vil du høre mere om vores produkter

 

 

og bliv beriget med nyttigt viden!

 

BevoNac.dk

Bevola har sit helt eget akselunivers på www.bevonac.dk >

Værktøjskasse

Bevola producerer værktøjskasser i markedets bedste og bredeste materialevalg og lige efter dit behov >

Finér

Bevola leverer totalløsninger med bearbejdning og montering på vores topmoderne produktionsfaciliteter i Ringsted >

 • Gode tilbud - spar helt op til 80%

  Vi rydder løbende op, og her kan du gøre en god handel. Hold øje med "Gode tilbud" - det er først-til-mølle og tilbuddene gælder kun så længe lager haves.
  Gå til "Gode tilbud" >
 • BevoParts: Eftermarkedet

  Bevola går ind på eftermarkedet. I forbindelse med BevoNac opstod behovet for et eftermarkedskoncept som kunne matche kvalitetsniveauet på Bevolas aksler. Dette eftermarkedskoncept ser nu dagens lys som BevoParts >
  BevoParts >
 • NYHED: BevoGrip

  Med BevoGrip sandstrøer monteret på lastbilen er det muligt at køre sikrere og mere effektivt i glat føre >
  NYHED: BevoGrip >